Membrii echipei

Dr. Melania Dumitrache


Medic Specialist Chirurgie O.M.F.
Specializare Parodontologie si Implantologie

Dr. Claudia Ursu


Medic Primar
Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala
Specializare Pedodontie

Dr. Alina Zilberman


Medic Specialist Dentist
Endodontie, Implantlogie, Estetica Dentara
Competente Radioprotectie si Diagnostic

Dr. Mihai Grosu


Medic Dentist Stomatologie Generala
Specializat in Endodontie
Estetica dentara
Competente Radioprotectie si Diagnostic

Dr. Mircea Vladau


Medic Dentist Stomatologie Generala
Specializat in Protetica Dentara
Estetica Dentara
Competente in Implantologie
Radioprotectie si Diagnostic

Echipa

Echipa de medici a clinicii noastre, prin varietatea specializarilor stapanite si a cursurilor de supraspecializare absolvite, asigura tratamentul oricarei afectiuni care tine de sfera dentara sau oro-maxilo-faciala: protetica fixa si mobilizabila, endodontie, estetica, parodontologie, implantologie, odontologie, chirurgie, ortodontie, radiologie, profilaxie etc.

Viziunea mondiala moderna asupra tratamentelor stomatologice este cea in care se pune accent pe profilaxia afectiunilor dentare. Clinica Dr. Vladau Studio se inscrie in aceasta tendinta moderna, scopul nostru principal fiind prevenirea afectiunilor stomatologice; obiectivul nostru principal este preventia. Cu toate acestea, in multe cazuri leziunile stomatologice sunt deja instalate, in aceste situatii staff-ul nostru propunandu-si realizarea celor mai eficiente si moderne tratamente pentru problemele deja existente, precum si prevenirea aparitiei unora noi; scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste.

Prezentare clinica

Receptie

Receptie Primul contact al unui pacient cu clinica noastra are loc in salonul de receptie, atmosfera calda si relaxata contribuind la inlaturarea anxietatii cu care fiecare persoana vine la stomatolog. Spatiul deschis, scaldat de lumina naturala, dar si peisajul placut contribuie la inlaturarea constrangerilor prezente in mod normal in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Detalii

Studiouri

StudiouriAparatura medicala de ultima generatie garanteaza efectuarea unor tratamente stomatologice de inalt standard calitativ cu minim de stress pentru pacient. La intrarea in cabinet pacientul beneficiaza de confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu si nu a unui scaun dentar clasic.
Detalii

Bloc operator

Bloc operatorBlocul operator de sine statator asigura conditiile ideale de executare a oricarei interventii chirurgicale in conditii de sterilitate perfecta, crescand considerabil rata de reusita. Blocul operator este dotat cu sala de sterilizare proprie pentru a inlatura riscul de contaminare a instrumentarului in momentul transferului.

Detalii

Radiologie Dentara

Radiologie DentaraClinica noastra este dotata cu varfurile tehnologiei radiologice in stomatologie, furnizate de Planmeca, Finlanda : tomograful ProMax 3D Mid; ortopantomograful Planmeca ProOne si radioviziograful Planmeca Intra. Aparatura radiologica ultramoderna asigura claritate maxima a imaginii cu pana la 70% mai putine radiatii.
Detalii