Rinoplastia

Nasul este trasatura cea mai proeminenta a fetei, dimensiunea si forma poate fi cea mai definitorie trasatura a fetei. Si cum increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata nu ramane decat un pas spre alegerea de a avea un nas frumos!
Rinoplastia este o operatie estetica care se adreseaza piramidei nazale, fiind una dintre cele mai solicitate operatii. Rinoplastia este o tehnica chirurgicala care restructureaza si reda forma naturala a nasului prin repararea sechelelor unor traumatisme sau corectarea posibilelor deformari ereditare.

Ce pacienti pot beneficia de rinoplastie?
Rinoplastia se poate face in scop pur estetic, pentru motive reconstructive sau pentru rezolvarea unor probleme de respiratie.
Rinoplastia poate imbunatati infatisarea si increderea Dvs. De regula se opereaza persoane care au depasit varsta pubertatii, astfel incat modificarile sa se armonizeze perfect si realist cu fizionomia matura a persoanei.

Riscurile operatiei
Nu exista operatie care sa nu implice un risc dar cand operatia este facuta de un chirurg plastician experimentat, complicatiile sunt rare si de obicei minore. Exista diferente foarte mari intre pacienti in ceea ce priveste capacitatea de vindecare, astfel ca rezultatul nu este niciodata complet previzibil.
Dupa operatie, pe tegumentul piramidei nazale pot aparea mici puncte rosii datorate spargerii unor vase mici de sange. In ceea ce priveste cicatricele, ele nu se observa daca se practica metoda inchisa iar cand se practica metoda deschisa, ele sunt putin vizibile.

Chirurgie esteticaChirurgie esteticaChirurgie esteticaChirurgie estetica
alte informatii