Marirea sanilor

Pentru multe femei marirea sanilor este foarte importanta pentru a se simti bine, frumoase, seducatoare. Procedura de marire a sanilor creste considerabil increderea in sine si cum aceasta este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata ar trebui sa fie o prioritate pentru dumneavoastra.
Marirea sanilor, cunoscuta si ca mamoplastia de augmentare, se adreseaza femeilor care considera ca sanii lor sunt prea mici sau corecteaza scaderea in volum a sanilor dupa alaptare sau dupa o pierdere semnificativa in greutate. Cu ajutorul protezelor se mai poate rezolva o asimetrie mamara. In afara interventiei chirurgicale prin care se introduce un implant mamar, nu exista nici o alta metoda care sa creasca evident marimea si consistenta sanilor.

Despre proteze
Materialul din care sunt confectionate protezele este siliconul, material care datorita biocompatibilitatii sale este cel mai des folosit pentru implanturile medicale. In afara de confectionarea protezelor pentru san, siliconul are multe alte intrebuintari in medicina : invelisul firelor de sutura, strat de protectie pentru valvele artificiale pentru inima, proteze de silicon pentru pacienti cu afectiuni ortopedice. In urma cu aproximativ 12 ani a existat suspiciunea ca exista o legatura intre protezele de silicon si doua boli specifice : cancerul mamar si boala autoimuna. Au fost adunate date stiintifice de la peste 2.000.000 de femei cu implante mamare din intreaga lume. Ele atesta faptul ca nu exista nici o dovada care sa sugereze ca siliconul ar cauza vreun tip de cancer sau boala autoimuna. Rezultatele sunt comunicate de Universitatea California de Sud prin "Jurnalul de Chirurgie Plastica si Reconstructiva", Universitatea din Calgary - Canada prin "Jurnalul Englez de Medicina", Clinica Mayo - SUA si toate atesta ca nu exista o crestere a riscului pentru cancerul mamar la femeile cu implante din silicon. Boala autoimuna este un termen general pentru a descrie un sistem imunitar care raspunde defensiv la substante care fac parte din propriul organism. Aceste probleme apar spontan, la populatia obisnuita. Teoria ca siliconul ar putea cauza boala autoimuna este gresita, aceasta fiind demonstrata de numeroase teste facute pe grupuri de femei cu implante. Studiile clinice au demonstrat ca nu exista nici o legatura intre implantele de silicon si dereglarile de tesut. Exista studii ce continua sa verifice aceste rezultate pe un grup mare de femei, in timp mai indelungat.
Protezele sunt fie preumplute cu gel siliconic fie sunt umplute intra-operator cu ser fiziologic. In ultimii ani, in toata Europa s-a revenit la folosirea protezelor cu gel iar incepand din anul 2003 s-a hotarat ca ele pot fi din nou folosite si in Statele Unite.

Ce paciente pot beneficia de marirea sanilor
De marirea sanilor poate beneficia orice femeie care doreste o imbunatatire, nu perfectiune, in modul cum arata. Daca sunteti realista in dorinte, ati putea fi o buna candidata.

Chirurgie esteticaChirurgie esteticaChirurgie esteticaChirurgie estetica
alte informatii