Studiouri

La intrarea in cabinet, pacientul beneficiaza de un confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de un confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu confortabil, si nu a unui scaun de unit dentar clasic. Fotoliul faciliteaza accesul usor atat la venire cat si la plecare, pentru toti pacientii, indiferent de varsta (copii, seniori, persoane cu dizabilitati, etc). Confortul este sporit si de posibilitatea de reglare a spatarului si a tetierei, indiferent de inaltimea pacientului.

Se lucreaza exclusiv cu pacientul in pozitia orizontala, aceasta tehnica fiind mult mai confortabila si mai relaxanta pentru pacient deoarece ajuta la oxigenarea creierului, iar riscul ca pacientul sa se inece este mult mai scazut decat in pozitia de lucru cu scaunul la 90 de grade. Doctorul utilizeaza instrumentele din spatele pacientului astfel incat acesta nu observa niciodata instrumentul utilizat, spre deosebire de uniturile clasice care au consola cu instrumente pozitionata in fata pacientului, iar din reflex el se uita la ce instrument utilizeaza doctorul pe tot parcursul tratamentului, crescand astfel nivelul de anxietate.

Consola cu instrumente este dotata cu cele mai performante instrumente stomatologice, la nivel mondial. Lampa UltraLed este dotata cu 4 leduri, calibrate special pentru o focalizare perfecta, iar ledurile de culoare alba nu permit modificarea culorii naturale a dintelui, fiind foarte importanta in determinarea culorii naturale a dintelui, lucru extrem de important pentru o estetica deosebita la final.

Toate functiile unitului se pot actiona fie de pe interfata grafica , fie de la pedala de picior wireless, lipsa cablurilor in cabinet fiind esentiala pentru prevenirea contaminarii si pentru realizarea unei igienizari sporite a cabinetului.

Tapiteria unitului foloseste spuma viscoelastica ce se adapteaza formei corpului pacientului si revine la forma initiala dupa tratament. Tapiteria “Ultra” confera un confort suplimentar pacientului, in mod special apreciat in timpul sesiunilor lungi de tratament. Forma ergonomica a tetierei este special conceputa pentru a indeplini cerintele morfologice ale fiecarui pacient.Click pentru a vizualiza Galeria Foto - Studio 1

Click pentru a vizualiza Galeria Foto - Studio 2

Prezentare cabinet

Receptie

Primul contact al unui pacient cu clinica noastra are loc in salonul de receptie, atmosfera calda si relaxata contribuind la inlaturarea anxietatii cu care fiecare persoana vine la stomatolog. Spatiul deschis, scaldat de lumina naturala, dar si peisajul placut contribuie la inlaturarea constrangerilor prezente in mod normal in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Detalii

Studiouri

Aparatura medicala de ultima generatie garanteaza efectuarea unor tratamente stomatologice de inalt standard calitativ cu minim de stress pentru pacient. La intrarea in cabinet pacientul beneficiaza de confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu si nu a unui scaun dentar clasic.
Detalii

Bloc operator

Blocul operator de sine statator asigura conditiile ideale de executare a oricarei interventii chirurgicale in conditii de sterilitate perfecta, crescand considerabil rata de reusita. Blocul operator este dotat cu sala de sterilizare proprie pentru a inlatura riscul de contaminare a instrumentarului in momentul transferului.

Detalii

Radiologie Dentara

Clinica noastra este dotata cu varfurile tehnologiei radiologice in stomatologie, furnizate de Planmeca, Finlanda : tomograful ProMax 3D Mid; ortopantomograful Planmeca ProOne si radioviziograful Planmeca Intra. Aparatura radiologica ultramoderna asigura claritate maxima a imaginii cu pana la 70% mai putine radiatii.
Detalii