Receptie

Studiile au demonstrat ca, inainte de vizita la medic, orice persoana are un anume grad de anxietate care in anumite conditii se transforma in frica. Mediul in care pacientul asteapta intrarea in cabinet are o foarte mare importanta, stiut fiind ca o sala de asteptare inchisa, inghesuita si fara lumina naturala creste exponential gradul de anxietate adaugand si o senzatie de claustrofobie, pana la instalarea fricii nemaifiind decat un pas.

Clinica noastra este conceputa astfel incat spatiul de primire sa fie cat mai aerisit, cat mai bine iluminat de lumina naturala, astfel incat pacientul sa nu se simta in nici un moment sub presiune. Unul dintre scopurile noastre este de a asigura un tratament cat mai lipsit de stress pentru pacientii nostri, iar crearea unei sali de primire moderne si aerisite ajuta prin scaderea nivelului de anxietate specific unei sali de asteptare uzuale.


Click pentru a vizualiza galeria foto

Prezentare cabinet

Receptie

Primul contact al unui pacient cu clinica noastra are loc in salonul de receptie, atmosfera calda si relaxata contribuind la inlaturarea anxietatii cu care fiecare persoana vine la stomatolog. Spatiul deschis, scaldat de lumina naturala, dar si peisajul placut contribuie la inlaturarea constrangerilor prezente in mod normal in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Detalii

Studiouri

Aparatura medicala de ultima generatie garanteaza efectuarea unor tratamente stomatologice de inalt standard calitativ cu minim de stress pentru pacient. La intrarea in cabinet pacientul beneficiaza de confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu si nu a unui scaun dentar clasic.
Detalii

Bloc operator

Blocul operator de sine statator asigura conditiile ideale de executare a oricarei interventii chirurgicale in conditii de sterilitate perfecta, crescand considerabil rata de reusita. Blocul operator este dotat cu sala de sterilizare proprie pentru a inlatura riscul de contaminare a instrumentarului in momentul transferului.

Detalii

Radiologie Dentara

Clinica noastra este dotata cu varfurile tehnologiei radiologice in stomatologie, furnizate de Planmeca, Finlanda : tomograful ProMax 3D Mid; ortopantomograful Planmeca ProOne si radioviziograful Planmeca Intra. Aparatura radiologica ultramoderna asigura claritate maxima a imaginii cu pana la 70% mai putine radiatii.
Detalii