Radiologie Dentara

Toate aparatele radiologice sunt legate la reteaua computerizata , astfel incat dupa expunere imaginile ajung in cateva secunde pe monitorul medicului, pentru interpretare. Astfel pacientul nu este nevoit sa paraseasca clinica pentru a merge la un centru radiologic, salvand astfel o mare parte din timp. Spre deosebire de aparatele radiologice cu film , unde procesarea filmului se face in camere intunecate, de cele mai multe ori imaginile fiind esuate, radiologia digitala lasa aceste tehnici cu mult in urma, interpretarea imaginii putandu-se realiza rapid si cu acuratete.

1)Radiologia retro-alveolara 2D – “INTRA“
Aparatul de radiologie retro-alveolara 2D –“INTRA” este montat la unitul dentar, astfel incat atat pentru interventiile chirurgicale cat si pentru tratamentele radiculare, pacientului i se poate efectua o radiografie de control pentru siguranta tratamentului, iar confortul este maxim, pacientul nefiind nevoit sa paraseasca fotoliul unitului dentar in timpul tratamentului.

2)Radiologia 2D panoramica – “PRO ONE”
Radiologia 2 D panoramica, de ultima generatie, ofera un confort sporit pacientului pentru ca expunerea se poate face atat in picioare cat si pe scaun , usurand accesul pentru seniori sau persoane cu dizabilitati .
Aparatul are si optiunea pentru copii, unde doza de radiatii este extrem de scazuta comparativ cu alte aparate radiologice.

3)Computer tomograf dentar 3D – “ Pro Max 3D Mid”
PRO MAX 3D Mid este cel mai performant computer tomograf la nivel mondial, putand executa expuneri pe arii variate, de la zone foarte mici, 5/5 cm, la arii foarte mari, 19/23 cm ( tot capul). Computerul tomograf realizeaza imagini 3D cu sectiuni, diagnosticarea fiind astfel realizata cu o precizie maxima.
Softul permite realizarea unei simulari de implant si confectionarea unui model in marime naturala, reproducand fidel fiecare detaliu.
La clinica “Dr. Vladau Studio” simularea de implant se poate realiza atat virtual, din software, cat si fizic, pe un model- fantoma realizat in marime naturala dupa imaginea 3D capturata, riscurile fiind astfel diminuate pe cat posibil. In ziua de azi nu se concepe ca inserarea unui implant sa fie realizata fara o prealabila examinare la computer tomograf.

Click pentru a vizualiza Galeria Foto - Rdiologie Dentara

Prezentare cabinet

Receptie

Primul contact al unui pacient cu clinica noastra are loc in salonul de receptie, atmosfera calda si relaxata contribuind la inlaturarea anxietatii cu care fiecare persoana vine la stomatolog. Spatiul deschis, scaldat de lumina naturala, dar si peisajul placut contribuie la inlaturarea constrangerilor prezente in mod normal in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Detalii

Studiouri

Aparatura medicala de ultima generatie garanteaza efectuarea unor tratamente stomatologice de inalt standard calitativ cu minim de stress pentru pacient. La intrarea in cabinet pacientul beneficiaza de confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu si nu a unui scaun dentar clasic.
Detalii

Bloc operator

Blocul operator de sine statator asigura conditiile ideale de executare a oricarei interventii chirurgicale in conditii de sterilitate perfecta, crescand considerabil rata de reusita. Blocul operator este dotat cu sala de sterilizare proprie pentru a inlatura riscul de contaminare a instrumentarului in momentul transferului.

Detalii

Radiologie Dentara

Clinica noastra este dotata cu varfurile tehnologiei radiologice in stomatologie, furnizate de Planmeca, Finlanda : tomograful ProMax 3D Mid; ortopantomograful Planmeca ProOne si radioviziograful Planmeca Intra. Aparatura radiologica ultramoderna asigura claritate maxima a imaginii cu pana la 70% mai putine radiatii.
Detalii