Bloc operator

Progresele tehnologice ale ultimilor ani au dus la aparitia unor biomateriale tot mai evoluate, cu o rata de integrare excelenta, aproape fara respingere din partea organismului. Insa toti producatorii de implanturi dentare, de bio-os si bio-membrane de colagen avertizeaza ca patrunderea microbilor in zona de lucru poate duce la aparitia unei inflamatii ce poate compromite acceptarea de catre organism a materialului respectiv si automat esecul interventiei.

Apare astfel necesitatea asigurarii unor conditii speciale in timpul interventiilor chirurgicale, care sa previna infectarea postoperatorie. Clinica noastra vine in intampinarea acestei probleme prin crearea primei sali de operatie special dedicata interventiilor chirurgicale oro-maxilo-faciale. Sala este prevazuta cu un salon de primire a pacientului separat de calea de acces a medicului, astfel incat contactul medicului cu pacientul are loc doar in momentul inceperii interventiei. In acest fel, riscul de contaminare a costumatiei si a manusilor sterile ale medicului este nul.

Existenta unei sali de sterilizare special dedicate salii de operatie asigura respectarea circuitelor medicale, instrumentarul steril nefiind plimbat prin diverse alte sali sau saloane pentru a risca contaminarea. Prin respectarea acestor circuite instrumentele ajung sterile in momentul interventiei chirurgicale.

Mai mult, sistemul de apa al scaunului pe care se lucreaza izoleaza complet linia de apa a unitului de linia de apa publica, indeplinind astfel si cele mai stricte cerinte de control si prevenire a infectiilor microbiene. Sistemul de management al apei poate utiliza trei surse de apa: apa curata, apa sterila si o sursa suplimentara de apa. Sistemul de management al apei include si sistemul de curatare a liniilor de apa, sistem ce controleaza eficient curatarea microbiana, precum si sterilizarea instrumentelor si a furtunelor, prin interiorul acestora.

Click pentru a vizualiza Galeria Foto - Bloc Operator

Prezentare cabinet

Receptie

Primul contact al unui pacient cu clinica noastra are loc in salonul de receptie, atmosfera calda si relaxata contribuind la inlaturarea anxietatii cu care fiecare persoana vine la stomatolog. Spatiul deschis, scaldat de lumina naturala, dar si peisajul placut contribuie la inlaturarea constrangerilor prezente in mod normal in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Detalii

Studiouri

Aparatura medicala de ultima generatie garanteaza efectuarea unor tratamente stomatologice de inalt standard calitativ cu minim de stress pentru pacient. La intrarea in cabinet pacientul beneficiaza de confort psihic, deoarece consola cu instrumente nu este vizibila, dar si de confort fizic, intrucat scaunul unitului are forma unui fotoliu si nu a unui scaun dentar clasic.
Detalii

Bloc operator

Blocul operator de sine statator asigura conditiile ideale de executare a oricarei interventii chirurgicale in conditii de sterilitate perfecta, crescand considerabil rata de reusita. Blocul operator este dotat cu sala de sterilizare proprie pentru a inlatura riscul de contaminare a instrumentarului in momentul transferului.

Detalii

Radiologie Dentara

Clinica noastra este dotata cu varfurile tehnologiei radiologice in stomatologie, furnizate de Planmeca, Finlanda : tomograful ProMax 3D Mid; ortopantomograful Planmeca ProOne si radioviziograful Planmeca Intra. Aparatura radiologica ultramoderna asigura claritate maxima a imaginii cu pana la 70% mai putine radiatii.
Detalii